Kapcsolat

alomallas-alommunkahely.com

RITART ACADEMY LTD
Székhely: Unit 22. Bulrushes Farm, Coombe Hill Road, East Grinstead, RH19 4ZL; Egyesült Királyság

Email cím: kapcsolat@alomallas-alommunkahely.com

 

6 thoughts on “Kapcsolat

 1. Szia Rita!
  Remélem megkapod ezt az üzenetet!
  Annyi minden jár a fejembe,és arra gondoltam írok neked egy pár sort.Nem találkoztam még olyan emberrel aki ennyi tudást adott volna még az életemben mint te, sok jó dolgot tanítottál már akár az előző tanfolyamon(gazdagodás receptje) és most az álom munkahellyel kapcsolatban is Önzetlenségedből fakadóan. Enged meg remélve ,hogy az én gondolataimnak is pozitív hatása lessz illetve fel tudod használni akár hivatkozásként.
  A gazdagodás recept tanfolyamon kértél tölünk feladatokat ,melyeket töredelmesen bevallom nem teljesítettem vagy csak félig teljesítettem,de azt is csak azért mert kérted.Tehát miattad.Ilyen az arckönyves feladat vagy a blogbejegyzés stb. persze sokat meg is csináltam.Ezek a feladatok olyan messze állnak tőlem mint Makó Jeruzsálemtől.Arra jöttem rá amit mindig is mondasz tedd amit szeretsz és amihez értesz.Ezek Nem fognak menni mert nem is akartam nem is akarom hogy sikerüljenek.Miért_?-mert nem érdekelnek.Viszont az hogy tedd azt amit szeretsz most is itt van a fejemben.A kurzus vége után egy hónap telhetett el rájöttem és kidolgoztam hogy mi az ami nekem jó és arra az útra visz vissza, amit megérdemlek, és ami idáig vezetett,hogy felelős posztot tölthetek be a munkahelyemen és ithol pedig a Tőkém gyarapodását segítse.
  1.,Kapcsolati tőkémet ahogy lehet ki aknázom.Ebből már jelenleg is készpénzre fordított hasznom van.
  2.,Kidolgoztam , ahogy javasoltad felesleges számunkra értéktelenné vált tárgyainktól szabadúljunk meg.Eladom azon dolgokat melyeket már nem használok ebből jelenleg is jön pénzem.
  3.,Folyamatosan hirdetem az utcaajtón milyen holmim,árum,termékem van.Megfogadtam hogy mindig minden nap lesz olyan ami kilesz írva ha más nem hát egy 65-ös szeg(csak neked írom Nagynéném az után érdeklődött hogy de ne nevess kitojt tyúkot tudok e szerezni,…..röhögés saját magamon,de ha ez kell ezt is megérdeklődöm valaki majd csak tud)
  4.,Folyamatosan hirdetem magam az ismerősök között mit tudok olcsón szerezni ennek Ők is örülnek és jól is járnak és nekem is van anyagi hasznom.Nem feltétlenül zsebelek milliókat sőt ezreket sem de helyén kell kezelni a pillanatnyi haszonszerzést és a viszont segítségek értékét.Abszolúlt bejön idáig.
  Rita KÖSZÖNÖM az általad átadott tudást és igazságokat.
  További Pozitív cselekvést kívánva búcsozom.

 2. Az álommunkaerő témához szólnék hozzá. Hátha még el is olvasod.
  Már nem azért,de nem lehet levárni, hogy valaki “álommunkaerő” legyen, ilyen gazdasági helyzetben. Pláne nem Magyarországon. Miért akarnának az emberek 9 órányi munkát végezni 8 óra alatt, ha annyi fizetést sem kapnak, hogy tisztességesen megéljenek. Mellesleg a legtöbb munkahely ilyen: szinte semmit nem fizetnek, de elvárják, hogy megszakadjanak az emberek, emellett még semmibe is vesznek és hülyének is néznek. Persze, hogy az emberek többsége keresi a kibúvót az “igazi” munka alól.

  1. Marci, a bélkilógást definiáljuk pontosan.
   Olyan helyen dolgoztam, ahol a többség könnyű fizikai munkát végzett – értsd: gyár, szerelőszalag -, és kérlekszépen a könnyű fizikai munka közben nem ritkán szakad az emberekről a víz. Télen.
   Nem azért, mert nehéz fizikai munka volt a könnyű helyett, hanem mert a könnyű fizikai, a szellemi megterheléssel együtt ezt eredményezi.
   Arra azt mondom, hogy valóban volt, akinek lógott a bele. Viszont az ilyen helyeken is lehet előre dolgozni, szépen dolgozni, jól dolgozni, értelmes, előrevivő munkát végezni, és bizony a főnökök többsége elismerte az igyekezetet!

   De én is tudok olyan munkahelyet, ahova büntetésből küldeném az ellenségeimet, mégis dolgoznak ott emberek, sokan sok éve.

   Nekem mindegy, hogy ki milyen munkakörben és milyen munkával tölti el az idejét, valóban, sokszor lehet örülni még annak is, amit utálunk.

   De az, hogy VÁGYNI sem akarunk már jobbra, mert… mert találunk rá milliónyi indokot, nos, ezt nem tudom, nem akarom, és nem is szabad elfogadni!

   Marci, ugye nem úgy akarod leélni az életed, hogy még csak nem is vágysz a jobbra?
   Arra, hogy olyan munkahelyed legyen, ahol megbecsülik a munkád, megbecsülnek téged, és észreveszik, ha kimagaslóan teljesítesz.

   Ez kellene, hogy legyen az ALAP!
   De ha a munkavállalók így állnak hozzá, akkor ott már baj van.
   A munkáltatók fejében való rendrakás az egy másik feladat, fogok hozzájuk is szólni, hasonlóan kemény hangnemben 🙂

 3. Szia Rita!
  Álomálllás-álommunkahely írásodat olvasva igazán mérges lettem. Mindez azért, mert Én nem a 38 percet dolgozók körébe tartoztam.Azért írom mult időben, mert leépítéskor azok kerültek be az első körbe, akik velem együtt tényleg kidolgozták a lelküket is, mégis a lusták és hanyagok kellettek a munkáltatónak!!!! Ügyfélszolgálaton ablaknál dolgoztam sok társammal.Aki maradt az nagyon jól érzi magát, éli világát, de nem veszi észre mennyire utálja az ügyfélkör. Erre persze rá is szolgált,hiszen flegma és nemtörődöm,becsapja az embereket. Sorozatosan rosszul ad vissza(pénztáros),a nyertes sorsjegyet nyeretlennek mondja és még sorolhatnám.
  Ezeket látva és tudva. Mégis miért ezek az emberek kellenek a munkáltatónak? Én meg 9 hónapja nem találok munkahelyet, pedig tényleg kidolgoznám most is a 8 órát.
  Szia Éva

  1. Éva, nagyon sajnálatos, és sajnos gyakran előforduló eset.
   Nos, ha én lennék a helyedben, azt csinálnám, hogy mindezeket megkérdezném a munkáltatótól, csak úgy a hecc kedvéért, hadd gondolkozzon el… (munkáltatói jogokat gyakorló vezetőre gondolok).

   Nyilván volt egy szempont, ami alapján leépítéskor elküldték az embereket, de sokszor az ilyen leépítésekbe belekerülnek azok is, akiknél “pofára” megy a dolog.

   Nagyon fontos tisztában lenni azzal, hogy azok, akik napi 38 percet dolgoznak, azoknak van idejük a kapcsolatokat ápolni… Az, aki szívét-lelkét kiteszi, az nem mindig a főnök kedvence, mert a főnök is lehet egy féreg, akinél a nyalás jön be… (már elnézést :))

   Nos, ez nem álommunkahely az biztos, persze ez sovány vigasz akkor, amikor a megélhetés függ tőle.

   Hamarosan írok egy csekklistát, amivel a sok hónapja munkát keresőknek segítek újra lendületbe jönni, de addig is, egy házi feladat neked Éva: írj egy listát, minimum 20 tétellel, hogy a környékeden milyen cégek, és ott milyen munkakörök jöhetnek számításba munkahelyként SZÁMODRA – ahol SZERETNÉL is dolgozni.
   Ne csak fejben gondold végig, írd össze! Aztán nézegesd azt a listát sokszor, nem hiszem, hogy ne indulna be benned valami 🙂 de ha mégsem, akkor nemsokára jön a teendők listája!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *